Tarjoan koulutusta ja konsultointia vastuullisen vaateteollisuuden, kiertotalouden ja uusien vaatealan palveluliiketoimintamallien saralla. Seuraavassa esimerkkejä koulutus- ja palvelupaketeista:

Yrityksen vastuullisuussuunnitelma – tavoitteet & toteutus

Laaditaan vaatealan yrityksen läpinäkyvyys- ja vastuullisuustavoite ja askelmerkit niiden toteuttamiseen. Ei höttöisiä korulauseita, vaan konkreettinen suunnitelma, jonka avulla päästään sanoista tekoihin. Lue lisää.

Circular design – tuotesuunnittelusta elinkaarisuunnitteluun

Miten suunnitella kiertotalouden mukainen, vastuullinen vaate? Lue lisää.

Palveluista liiketoimintaa: second hand, Clothing as a service, korjauspalvelut

Vaatemerkin tai -kaupan tuotteiden second hand -myynnistä, vuokraamisesta tai korjauspalveluiden tarjoamisesta uutta liiketoimintaa. Lue lisää.

Vastuullinen vaate kiertotaloudessa -koulutukset vaatealan ammattilaisille

Mitä kiertotalouden mukainen vastuullisuus tarkoittaa vaateteollisuudessa ja vaatteen elinkaaren eri vaiheissa? Käytännönläheinen koulutus, jossa paljon esimerkkejä meiltä ja maailmalta. Valittavana sekä yleiskäsityksen antava pikakurssi että laaja-alainen syväsukellus.

Vastuullisen vaatteen ABC -luento kuluttajille

Luento johdattaa osallistujan ekologisen ja eettisen vaatteen maailmaan. Millainen on aidosti vastuullinen vaate? Miten ottaa ekologisuus ja eettisyys huomioon omassa pukeutumisessa? Osallistuja saa uusia näkökulmia, inspiroivia esimerkkejä ja konkreettisia neuvoja. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Anniina Nurmi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com
Puhelin: 050-412 2321
LinkedIn: @anniinanurmi
Instagram: @nurmianniina
Twitter: @nurmianniina


Jaa: