Vaatemerkin tai -kaupan tuotteiden second hand -myynnistä, vuokraamisesta tai korjauspalveluiden tarjoamisesta uutta liiketoimintaa. 

Sisältö

Luodaan vaatealan yritykselle palveluliiketoimintamalli, joko olemassa olevan liiketoiminnan rinnalle tai omaksi palvelukseen. Uusia ansaintamalleja perinteisen myynnin rinnalle tai sijasta. 

– Second hand: Omien tuotteiden kierto ja ansainta omiin käsiin. Rakennetaan tapa kerätä ja myydä yrityksen omia tuotteita uudelleen second handina tai vaihtoehtoisesti tarjota yrityksen asiakkaille alusta käytettyjen tuotteiden myynnin mahdollistamiseksi. 

– Clothing a a service: Luodaan yritykselle vaatteiden vuokraukseen perustuva liiketoimintamalli, joko olemassa olevan liiketoiminnan rinnalle tai omaksi palvelukseen. Miksi vuokrataan, mitä vuokrataan, kenelle vuokrataan? Kehitetään vuokraustoiminnan palvelupolku, jossa hahmotellaan asiakkaan toiminta vuokraustilanteessa ja sen sujumiseen tarvittavat toimenpiteet.

– Huolto- ja korjauspalvelut: Rakennetaan palvelu, joka mahdollistaa yrityksen omien tuotteiden huollon ja korjauksen. Näiden palveluiden avulla saadaan luotua uutta liiketoimintaa, nostettua tuotteiden laatumielikuvaa, sitoutettua asiakas ja tarjottua hänelle uudenlaisia elämyksiä. 

Kenelle

Soveltuu erityisesti vaatemerkeille ja -kaupoille tai uutta yritystoimintaa aloittaville startupeille. Tahoille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa ja luoda uutta ansaintaa palvelumalleista. 

Ota yhteyttä

Anniina Nurmi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com
Puhelin: 050-412 2321

Lue lisää Anniinasta: www.vihreatvaatteet.com/tekijasta

Jaa: