Sopiva shop Helsinkiin

Helsinkiin avataan ihan pian uusi vihreä kauppa, nimittäin seitsemän suunnittelijan yhdessä pyörittämä Sopiva Shop. Puoti pitää sisällään viiden eri merkin vaatteita ja koruja, joista suurinosa on tehty kierrätysmateriaaleista, ja kaikki valmistettu käsityönä Suomessa: Green Papayan ja Hoplá designsin asusteet,  Designhuoneen uniikit korut sekä Tauko– ja Second Change -merkkien vaatemallistot. Kuvissa Tauko-vaatemerkin tuotteita kierrätysmateriaaleista.

Liike sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, osoitteessa Eerikinkatu 15 (entiset Green Papayan tilat). Avajaiset pidetään torstaina 12.3.2009.

Jaa:

4 thoughts on “Sopiva shop Helsinkiin

  1. Kiitos Visualisti! Tosi kiva kuulla, että blogista on ollut iloa!

    Ouppa, Helsinkiin on tosiaan tullut vihreitä kauppoja oikein urakalla. Hieno juttu ja toivotaan, että menestyvät jokainen!

  2. Oho. Joku on käynyt kylvämässä Helsingin asfaltin, betonin ja sementin sekaan vihreiden vaatekauppojen siemeniä, kun niitä tuntuu nyt syntyvän oikein rytinällä. Eipä silti, ehdottomasti hyvä juttu. Toivottavasti vain asiakaskuntaa riittää kaikille.

  3. Ah, ihana vinkki, kiitos taas tästäkin! Nämä olivat minulle kaikki uusia merkkejä, ja ainakin tuo Tauko valloitti heti sydämeni!

    Ja kiitos muutenkin mukavasti blogista – en tiedä mistä muualta voisin bongata yhtä hyvin kaikki vihertävät vaatteet ja vaatekaupat kuin täältä. Tätä kautta olen löytänyt monta uutta ihanuutta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ERROR: si-captcha.php plugin says GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why GD image support is not enabled for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin says imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why imagepng function is not enabled for PHP.