Von Hertzen Brothersien kierrätysmallisto

Von Hertzen Brothers -bändin uusi kierrätysmallisto saa varmasti monen fanin sukat pyörimään jaloissa: uudet tuotteet on nimittäin valmistettu bändin jäsenten omista vanhoista farkuista, paidoista ja kodintekstiileistä! Näitä vaatteita on käytetty bändin keikoilla ja promokuvissa, joten jokainen tuote pitää sisällään monta tarinaa.

Kie von Hertzen kertoo:

“Me ideoitiin yhdessä mitä spesiaalia voisimme tarjota faneille. Keksittiin idea käyttää meidän vanhoja farkkuja, paitoja ja kitarankieliä tuotteissa. Tuotteiden joukossa on esimerkiksi Mikon vuonna 2001 bändin ensimmäisellä Tavastian keikalla käyttämä paita ja 2008 Provinssirockissa käyttämät liivit. Mukana on myös mun vanhat farkut, mitkä jalassa kiersin aikanaan puoli vuotta latinalaista Amerikkaa.”

VHB:n kierrätysmallisto on toteutettu yhdessä yhtyeen ja Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelija Jaana Braggen kanssa. Tuotteet on valmistettu Suomessa. Mallisto on yksinoikeudella myynnissä Backstage Rock Shopissa ja bändin loppuvuoden keikoilla.

Bändin muissakin tuotteissa on otettu vastuullisuus huomioon: esimerkiksi kaikki bändin uudet T-paidat ja hupparit on valmistettu luomupuuvillasta. Näitä paitoja on myynnissä myös Green Street -verkkokaupassa.

Kuvat: Toni Ahonen

 

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *